הדירה הישנה שופצה כליל, והפכה לחלל מהוקצע, שתוכנן לפרטי פרטים ומתוך מחשבה על אפשרות של שינויים בעתיד. הפנים נהרס כליל וכך היה קל לראות את יתרונות החלל: מבנה ריבועי, דלת הכניסה במרכז, עם קורות ועמודים תומכים שנבנו במערך מסודר וסימטרי, שהוביל להחלטה להשאיר אותם חשופים. גם קירות מלבני סיליקט, שנחשפו בחדרים ובמרפסת, הושארו כפי שהם. פרקט עץ אלון מולבן מחפה את הרצפה בכל הדירה ומשמש רקע בהיר וסולידי .
האלמנט הבולט בחלוקה מחדש של הדירה הוא קיר עבה של ארונות, שחוצה אותה לשניים. מצדו האחד חלל "ציבורי" פתוח, שתופס 60% משטחה ובו מטבח, פינת אוכל, סלון ומרפסת פתוחה.  הכניסה לחדר השינה היא מעין מבואה קטנה, שמובילה גם לחדר הרחצה. הקיר ביניהם עשוי זכוכית (חלקו מונח על אמבטיית הקוריאן וחלקו תוחם את המקלחון) ויוצר אשליה כאילו זהו חלל אחד, גדול ומפנק. כשרוצים, וילון הסטה לבן מספק פרטיות. המיטה הזוגית המרופדת נשענת אל קיר לבנים חשוף, שמוסגר בתאורת לד נסתרת.