בלב אחד האזורים הכי יפים בתל אביב, בסמוך לבית הפגודה, ניצב בניין שיכון קופסתי וסטנדרטי משנות ה-50. הדירה היא בת 120 מטרים מרובעים והיא הדירה היחידה בקומה, מה שהופך אותה לחלל בעל ארבעה כיווני אוויר המוצף באור טבעי. המהלך התכנוני הראשון שנעשה היה הריסת כלל הקירות הפנימיים וקבלת נייר שרטוט חלק לעיצוב מחדש.
קונספט - כיום הדירה מתוכננת כמקום המתאים לזוג צעיר ובהמשך למשפחה "זו דירה שאפשר לגדול לתוכה". הדירה בת 4 חדרים ואת קירות הגבס והבלוקים הסטנדרטיים מחליפות מחיצות זכוכית ויחידות אחסון בעלות שימוש כפול. מבואת הכניסה היא המרכז הגיאומטרי של הדירה, השימוש בדלתות נסתרות וקירות זכוכית מייצר אשליה של חלל אחד בעל מראה של לופט אורבאני, לרגע נדמה שמעבר לחלון נראה את גורדי השחקים במנהטן. כשמסתכלים ימינה ושמאלה החלל נפתח ומתגלה קיר לבני סיליקט, המולבש על קיר בטון החשוף למחצה ועליו מונח שעון גדול, יחד עם ארון חשמל צבוע לצהוב כל אלה מגדירים את הכניסה.
הרצון להישאר בעיר הגדולה ובמקביל לגור במקום יוצא דופן גרם לעיצוב ייחודי, חלום ניו יורקי שהתגשם בלב הכרך התל אביבי.