הדירה המיועדת לזוג צעיר, ממוקמת בפרויקט חדש ברמת גן. ועוצבה בתקציב מינימאלי. קונספט התכנון היה, יצירת תחושת מרחב בחלל הציבורי של הדירה, בת 5 חדרים. חלל זה היה קטן יחסית לשאר חללי הדירה. תחושה זו הושגה על ידי שלושה מעשים עיקריים:ביטול המסדרון וניכוס שטחו לחלל המגורים - "ביטול" המסדרון הושג ע"י הריסת הקיר החוצץ בינו ובין והחלל הציבורי והחלפתו במחיצת רפפות עץ קלה. מחיצה אשר מצד אחד מפרידה את החלל הציבורי מהפרטי, אך מצד שני, מאפשרת הצצות בין החללים. יצירת המשכיות בין חלל הפנים לחוץ-יצירת המשכיות בין החלל הציבורי הפנימי והחיצוני, על ידי אחידות חומרים ופתיחה לנוף המרהיב הנשקף הדירה מהקומה ה-18 בה ממוקמת הדירה.ריצוף הפרקט הכהה בחלל המטבח, נמשך דרך פינת האוכל, אל המרפסת בחוץ, אשר הוגבהה והמעקה בה הוחלף במעקה זכוכית שקוף, כך שתהיה פתיחה מקסימאלית לנוף.העיצוב בדירה מינימליסטי, ועושה שימוש בפלטה א-כרומטית התורמת גם היא לאחידות בחלל וניקיונו ובכך מעצימה את תחושת הגודל.צמצום כמות הריהוט בחלל וניצול שטח מקסימאלי-שילוב הריהוט המרכזי בחלל הציבורי לכדי רהיט אחד, אשר תוכנן כך שיכיל את כל הפונקציות המרכזיות הדרושות לחלל זה וישתנה בהתאם לצורך המשתנה.