הדירה ממוקמת בקומה ראשונה בבניין תל אביבי טיפוסי בפינת הרחובות יהושע בן נון ויריחו ונהנית משלושה כיווני אוויר: צפון, מזרח ודרום.בחזית הבניין נטועים עצי דקל הממלאים את שדה הראייה ובכך גם מסננים את ראות הבניניים מצד השני של הרחוב ואת השמש מכיוון דרום.התכנון הראשוני צמח ממיקום דלת הכניסה הקיימת אשר חילק את הדירה לשני אזורים: פרטי וציבורי.מתוך החלוקה הברורה הזאת נידרשה למצוא דרך לחבר בצורה הרמונית בין החלקים ולמצוא את האיזון.הקונספט המרכזי בעיצוב הדירה הוא "חפיפות" ובא לידי ביטוי באמצעות סדרת משטחים אופקיים ואנכיים המתחילים באזור אחד (לדוגמא: פרטי) וחודרים לאזור אחר (לדוגמא: ציבורי).הכניסה לדירה "מסומנת" על ידי שביל עשוי עץ אלון גושני מיושן המשרה מראה מחוספס אל מול המראה החלק של ריצוף הגרניט פורצלן, ומשמש כמעבר וגבול בין האיזור הציבורי (מימין) לאזור הפרטי (משמאל). מצד שמאל ממוקם חדר העבודה. האזור הציבורי- הסלון, המטבח, איזור האכילה והבמה נהנים מהחזית הראשית הפונה לכיוון דרום וצופה אל אותם עצי דקל בחזית הבניין. גמר בצבע אפוקסי המשרה מראה נקי ואיכותי.מערך התאורה, בין אם קרה או חמה, מלווה ומדגיש את מיקום וכיוון האלמנטים השונים בדירה.