הבית ממוקם במגרש פינתי הגובל בשטח ירוק ופתוח. התכנון מתבסס על סכמת "ר" המייצרת חיבור טבעי בין השטח הפתוח העוטף את המגרש מדרום וממערב לחצר הבית. המפגש הראשוני עם הבית מתבטא בחוויית כניסה דרמטית. את מסלול הכניסה מלווה קיר אטום בגובה 2 קומות כאשר הכניסה למבנה מתבטאת בגריעה במסה ומאופיינת ברפפות עץ. מצידו הפנימי של המבנה מייצר קיר הכניסה חלל צר ומואר בסקיילייט התוחם את גרם המדרגות. החלל הציבורי בבית מתוכנן כחלל פתוח ללא קירות ומופנה כולו לחצר ולנוף, תוך שהוא מתפרש על פני הקומה כולה. את סוויטת ההורים מיקמנו כיחידה מופרדת התוחמת את החצר ומייצרת אינטימיות אך עם זאת פתיחות מלאה. החדרים אורגנו בטור כך שישקיפו לנוף וההגעה אליהם דרך חלל כפול המייצר הכוונה וחלוקה ברורה של הקומה, ומדגיש את הקשר בין שני המפלסים ומחזק את חווית הכניסה במפלס התחתון. השפה התכנונית נקייה ומודרנית ומתבטאת בתחושת הריחוף של הקומה העליונה, ניקיון הקירות והשימוש בזכוכיות.