עיצוב פנים: תומר אלון וגיל שחם-עמית בליווי אדריכל אמיר נבון.
הדירה נמצאת ברחוב צבי ברוק בשכונה ותיקה במרכז תל אביב (סמוך לבית ביאליק).  הבניין שנבנה בשנות ה-30 מכיל אלמנטים מיוחדים כגון לבני סיליקט, רצפות מצויירות, תקרות גבוהות וכו'. ניגשנו מיד לתכנון: לדירה היתה תכנית מאד מגבילה, המזכירה בצורתה את האות ר'. ההנחיות היו להכניס 2 חדרי שינה – בשטח קטן של 55 מ"ר בלבד– ולהפוך את הדירה מ-2.5 חדרים ל-3 חדרים.
על מנת להשתמש בכל האור והאוויר בדירה בצורה אופטימלית, נבנה חדר שינה בתוך חלל הסלון, כאשר הוא מופרד מהחלל הציבורי על ידי במה, קיר זכוכית ווילון שניתן לסגור ולפתוח בהתאם לצרכים – ועל ידי כך "להקטין" או "להגדיל" את חלל הסלון מבחינה ויזואלית. בשעת אירוח ניתן לפתוח את הוילון ומתקבלת תחושה שנמצאים בחלל של כ-30 מ"ר במקום בחלל של כ- 18 מ"ר.  בתהליך בחירת חומרים בחרנו בחומרים טבעיים – שימוש בעץ טבעי גם בריצוף וגם בחללי האיחסון המוסתרים באיזור חדר השינה.