עיצוב פנים: איילת זיו ואורלי דקטר בליווי אדריכל אמיר נבון
נתבקשנו לעצב דירה ששטחה כ-120 מ"ר בגבעתיים. התקציב שהוקצה לדירה הכתיב לנו שימוש בחלוקת החלל הקיימת ומאידך היווה את האתגר הגדול בהפיכת הדירה מדירת קבלן מוזנחת לדירה מעוצבת למשפחה תוך שימוש ביצירתיות עיצובית
אחד מהאתגרים בתהליך התכון והעיצוב היה התמודדותנו עם הזוויות שבחדר המגורים שיצרו חלל בלתי סימטרי והרמוני. החלטנו לעצב אלמנט נגרות מורכב המדמה "קיר" שלמעשה יוצר אשליה של חלל מגורים מלבני. "קיר" זז של כ-4 מטרים מתנשא עד לתקרה ועומקיו משתנים בהתרם לזוויות הקיר המקורי (מ-80 ס"מ ל-20 ס"מ). בקצהו הרחב משמש לאיחסון מוסווה של כל מערכות המדיה, כלים, ספרים וכדומה, במרכזו ממוקמת הטלוויזיה ובחלקו הצר מידוף פתוח להנחת פרטי אווירה משלימים
בכדי ליצור הרמוניה עיצובית בחרנו להשתמש בחומרים זהים וגוונים אחידיפ של לבן ואפור בכל חללי הדירה, החלל הציבורי והפרטי כאחד. בעוד ששימוש בעץ אלון טבעי הוסיף לחמימות הדירה, קירות פינת האוכל והמטבח נצבעו בצבע אפור כהה כקונטרסט לצבעים הבהירים בחלל והוסיפו דרמטיות