עיצוב פנים: איילת זיו ואורלי דקטר בליווי אדריכל אמיר נבון
במסגרת הפרוייקט תכננו ועיצבנו דירה ששטחה כ-60 מ"ר בשכונת בבלי. לאחר הריסת כל הקירות הפנימיים של הדירה, חלקנו את הדירה לחדר מגורים ומטבח הכולל אי בו מקומות ישיבה החופפים זה לזה בחלל אחד, חדר עבודה, חדר רחצה כללי וחדר שינה בו חדר רחצה נוסף
בשלב התכנון בחרנו להתמקד בסיפור מהלך התנועה בחלל ועיצבנו במרכז הדירה מוקד עניין מרכזי- ה -Box  שהינו ארון רב תכליתי אשר בכל אחת מפאותיו, ישנה פונקציה הקשורה לאיזור איתו הוא חופף
הBox-  מהווה צומת לשני מהלכים מרכזיים בדירה החוצים את הדירה לאורכה ולרוחבה ומובילים לחלונות המעניינים ביותר בדירה. האחד, מדלת הכניסה ועד לוויטרינת הסלון והשני, מחלון המטבח בקצה האחד של הדירה ועד לחלון חדר השינה בצידה השני
ייחסנו חשיבות רבה ליצירת דירה עם אור טבעי רב, ולכן ביטלנו בכל המפתחים את התריסים, ובמקומם התקנו  וילונות וניציאנים לבנים, שמחד משתקף מהם נוף הדירה ומנגד הם שומרים על הפרטיות .